Iulian este unul dintre antreprenorii despre care poți spune că e organizat. Își începe ziua de lucru cam pe la aceeași oră, de luni până vineri. Își impune să ia pauze dese, pentru că mișcarea e esențială. Pleacă spre casă pe cât posibil la ore la care știe că nu va sta mult în trafic – chiar și atunci când folosește transportul în comun. E drept, uneori face ore suplimentare seara și în weekend, căci se mai întâmplă evenimente neprevăzute în domeniul său de activitate. Își asumă astfel de situații: e prețul pe care îl poți plăti când ești propriul tău stăpân. Per total, poți spune că are grijă de propria persoană.

Cu un singur amendament: uită să bea apă 😊

Cristina este partenera lui, implicată de la prima oră a dimineții în toate activitățile organizației – așa s-a obișnuit. Se ridică mult mai rar de la calculator, dar simte că poate compensa asta cu abonamentul la sală și cu mersul pe jos, pentru că locuiește aproape de sediu. Îi amintește câteodată lui Iulian de-a lungul zilei „Iar n-am băut apă și nici tu!” și realizează că e din nou timpul să meargă la cumpărături: mai e doar o sticlă de doi litri din baxul luat alaltăieri! Restul oamenilor din echipă sunt mai disciplinați, media de consum e chiar bună în birou și pe teren. Dar ce ne facem cu cei doi parteneri din organizație?

Dacă în momentul în care citești acest articol lucrezi deja de ore bune și te-ai ridicat doar o dată să bei apă – sau deloc! – e timpul să faci o schimbare. Toate procesele care se petrec în organismul tău, al Cristinei și al lui Iulian cer apă pentru a funcționa eficient, începând cu procesele cerebrale.

  • Apa transportă oxigenul în tot corpul, ajutându-te să rămâi alert, productiv, performant, cu o stare de bine.
  • Apa îți menține pielea hidratată, ținând ridurile la distanță și petele care pot apărea după vârsta de 35 de ani.
  • Cu ajutorul apei, rinichii tăi alungă toxinele din organism.

Primul pas către a bea suficientă apă în fiecare zi este să este să ai mereu pe birou propria cană sau, dacă circuli mult pentru businessul tău, propria sticlă de apă reutilizabilă. O umpli în orice moment al zilei, o iei cu tine oriunde.

În calitate de consumatori responsabili, ne dorim să limităm consumul de sticle de plastic cu o singură utilizare. Nu doar că reprezintă un procent considerabil de deșeuri, însă plasticul poate crea riscuri pentru sănătate dacă recipientul este păstrat în condiții improprii.

Dincolo de hidratarea individuală, pentru întreaga echipă, apa la birou este o obligație a angajatorului. Iar dacă ne gândim la sustenabilitate, un singur bidon de apă pe care îl cumperi prin platforma Up Achiziții ocupă mult mai puțin spațiu și consumă mult mai puține resurse ale planetei pentru a furniza hidratarea de care tu și echipa ta aveți nevoie. O sursă la îndemână pentru a-ți umple sticla reutilizabilă cu apă rece. Și cana, cu apă fierbinte, numai bună ca să-ți faci și un ceai 😊

Acum ai sticla sau cana reutilizabilă, ai și bidonul de apă de la Up Achiziții. Dacă încă ai nevoie de un impuls ca să bei apă măcar o dată pe oră, alarmele de ceas sau telefon îți pot reaminti să te hidratezi de-a lungul zilei.

Așadar, pe lângă faptul că apa proaspătă menține productivitatea, starea bună de spirit a echipei și sănătatea angajaților, soluțiile Up Achiziții pentru apă îți pot reduce simțitor facturile și te scutesc de alergături la supermarket și apoi la centrele de reciclare. Calitate ridicată a vieții angajatului, timp și bani economisiți pentru organizație!

Pentru oferta de apă Up Achiziții, accesează https://www.up-achizitii.ro/birou/apa